Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın esnasında eminğin sağlanması ve şayan şekilde tahliyenin gerçekleşmesi ciğerin kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar emniyetli şekilde binanın vazgeçme edilmesine imkân tanılamar.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yatay Tahliye taksimmlerinin ayrılması: Kullanım alanı genlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz sair bir kompartmanda korumayı fakatçlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve şayan yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Böylece imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

1 mm veya daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok daha elleme ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kadar pahaı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 4000 TL den saksılamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın kapıları, yangın güvenliği kucakin eleştiri öneme iye olan konstrüktif unsurlardır. Ivedili durumlarda emin bir kaçış tedariklemek için tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olur. Yangın bapları ekseriya yangın dayanımı şiddetli malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı yangın kapısı seçerken, bapnın muvafık standartlara ve yönetmeliklere orantılı olup olmadığını tayin etmek bâtınin etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Kişi Eminği Mizan: Kapılar insanların kötü bir düzlükı manasızaltmasında kilit rol oynar. Bu bakımdan kapılar dirilik eminğini korumada epey önemli bir konuma sahiptir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız her hâlde evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve işlemaretler kullanılır.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının sıkı iyiceya kapanmasını sağlamlamaktır.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana ilişkiiniz derunin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Report this wiki page